Gast beoordelingen

Caroline

Augustus 2020

We hadden zo'n heerlijk, ontspannend verblijf in Lou Mitan. Het huis is ruim en zeer goed uitgerust - nog mooier dan op de foto's. De hele plaats is prachtig - het zwembad is een droom! En de tuinen zijn prachtig, zoveel ruimte, met prachtige bloemen en kruiden om elke hoek. De kinderen genoten van de schommels en we hadden allemaal plezier met le pingpong. Het is maar een paar minuten lopen naar de rivier waar je kunt peddelen of een langere, schaduwrijke wandeling langs de oude grotten naar het nabijgelegen dorp St Leon, dat prachtig is. Daar kun je zwemmen in de rivier en eten in cafés. Het is een korte rit naar Montignac, een heel pittoresk stadje met een goed uitgeruste supermarkt. Meestal verbleven we gewoon in L'Enclos omdat het zo fantastisch is dat je niet meer weg wilt. Claire-Louise en Bruce zijn perfecte gastheren, gastvrij en reageren snel op vragen, maar niet opdringerig. Een absoluut dromerige vakantie!

Direct Booking - Review Page 3.png

Lou Mitan

Josh en Monique

Augustus 2020

We hebben twee heel speciale zomers doorgebracht in L'Enclos, teruggetrokken door het prachtige terrein, het fantastische zwembad, het open huis en de vriendelijke gastheren die omgaan met onze grote familie. Met uitzicht op de rivier, bij de ingang van een klein dorp, voel je je afgezonderd, maar er is genoeg te doen op een klein eindje rijden of zelfs weglopen. Ik kan deze mooie bestemming echt niet sterk genoeg aanbevelen, en vooral schreeuwen dat de eigenaar zijn best doet om ons te helpen met wat autopech, in feite is mijn enige zorg dat door hier te eerlijk te zijn, ze misschien geen ruimte hebben voor ons in de toekomst.

Direct Booking - Review Page 3.png

Lo Gorro

Olivier en Stephanie

Augustus 2020

Le logement de Claire Louise en Bruce is een idéalement place au coeur de la Dordogne, in een petit village très riche en histoire et au pied de la Vézère, nous étions à moins de 20 kms magnifiques sites: Sarlat, Lascaux, Padirac et square de petits village typiques. La maison est très propre, fonctionnel en decoré avec soin. Une grande piscine très agréable et un groot terrein. Bruce en Claire Louise hebben de perfectie en de beschikbaarheid van een cas de besoin bereikt. Nous raadt versterking aan.

Airbnb Logo.jpg

Lou Mitan

Christian & Pin

Augustus 2020

Zo vous cherchez le calme dans une maison de caractère avec piscine, tennis, rivière, visites, ... posez vos valises chez Bruce et Claire-Louise

Airbnb Logo.jpg

Lou Mitan

Annelies & Karel

Augustus 2020

Claire-Louise en Bruce, Bedankt om te dragen aan een prachtige beleving van de Dordogne. We hebben genoten van ons verblijf, de tuin, het zwembad, de omgeving en ook van jullie gastvrijheid en leuke babbels. Veel succes met de verdreven renovatie en hopelijk tot nog eens! Veel liefs, Karel en Annelies Edward, Annabelle en Rosalie

Airbnb Logo.jpg

Lou Mitan

Carola

Juli 2020

We brachten 2 heerlijke weken door met onze 3 kinderen in Lou Mitan. Claire-Louise en Bruce hebben ons hartelijk ontvangen. Het is een verbazingwekkend mooie en echt rustige plek om te verblijven, ideaal gelegen in een klein oud Tempeliersdorp aan de rivier de Vézère, in de nabijheid van een aantal bezienswaardigheden. De combinatie van het prachtige landschap met de oude honinggele stenen huizen, de heldere lucht, de schone lucht is uniek. Het geheel is zeer goed onderhouden, zeer smaakvol aangelegd en biedt veel mogelijkheden voor gezinnen, zoals zwemmen in een heerlijk zwembad, tafeltennis, badminton, tennis… Onze zoons genoten van de vismogelijkheden in de Vézère. We zouden allemaal graag terugkomen ... Bedankt Claire-Louise en Bruce!

Direct Booking - Review Page 3.png

Lou Mitan

Camilla & Giles

Juli 2020

Als u op zoek bent naar een ontspannende en vredige vakantie op een prachtig terrein, dan is dit de plek voor u. De gite was brandschoon, goed onderhouden en uitgerust en mooi ingericht. Het zwembad was een heerlijke plek om te ontspannen en het zwembad zelf was de perfecte maat. Claire Louise en Bruce waren fantastische gastheren en zorgden voor een aantal leuke accenten, zoals zelfgemaakte jam en een speurtocht in de tuin voor de kinderen. Al met al een perfecte vakantie!

Airbnb Logo.jpg

Lou Mitan

Joachim & Priska

Juli 2020

We verbleven een week als gezin in de Gite en het was een geweldige ervaring. De beschrijving van het appartement en de camping is zeer nauwkeurig, en de omgeving (het dorp, de rivier etc) is prachtig. Claire-Louise en Bruce zijn geweldige gastheren en zorgden ervoor dat we ons vanaf de eerste dag thuis voelden.

Airbnb Logo.jpg

Lou Mitan

Rachel en Nicolas

Juli 2020

Magnifique propriété et hôtes très gentils, présents et accueillants. Geen enkele passeer een très agréable séjour. La balade jusqu'au dorp de Saint-Leon-de Vezere est très jolie. Piscine magnifique en propreté de la maison onberispelijk.

Airbnb Logo.jpg

Lo Gorro

Marina & Loc

Juli 2020

Un grand merci à nos hôtes, qui sont charmants et très attentnés. L'emplacement est parfait, proche de beaucoup de toeristische sites. De proximité immédiate de la Vézère est vraiment très agréable. La maison est très bien agencée avec tout le nécessaire, l'endroit est très reposant. De camping is alleen beschikbaar op een vakantie door de magnifiek.

Airbnb Logo.jpg

Lo Gorro

Simon en Helen

Februari 2020

We zijn vrij regelmatige bezoekers buiten het seizoen in de Vézère-vallei en genieten al meer dan tien jaar van 'werkvakanties' in de omgeving. De gîtes van L'Enclos de Sergeac zijn voor ons simpelweg de beste verblijfplaatsen die we in deze prachtige regio hebben gevonden; een idyllische locatie direct aan de oever van de rivier, uitstekend gelegen om te verkennen, wandelen, prehistorie op te snuiven, restaurants te bezoeken; een briljant en onopvallend welkom van Claire-Louise en Bruce, met gevoelige aandacht voor detail het kenmerk van hun benadering van gastvrijheid; en vooral een spectaculair warm en comfortabel, en goed uitgerust, thuis ver van huis in het huis zelf.

Direct Booking - Review Page 3.png

Lo Gorro

Thierry

November 2019

Un bel endroit, une maison typique bien aménagée, la proximité avec des sites magnifiques ... un endroit où l'on envie de se poserplusieurs jours ...

Airbnb Logo.jpg

Lo Gorro

Julien

Oktober 2019

Prachtige plek op een schitterende locatie

Airbnb Logo.jpg

Lou Mitan

Wolfgang

September 2019

Airbnb Logo.jpg

Lo Gorro

Claire-Louise en Bruce waren zeer sympathieke en vriendelijke gastheren en hun gite in een prachtige landelijke omgeving is gewoon geweldig! Veel ruimte, geweldige voorzieningen zoals een volledig uitgeruste grote keuken, goede bedden, een mooie veranda en een sprankelend verwarmd zwembad om het helemaal af te maken. Goede restaurants, winkels en alle bezienswaardigheden van de fascinerende Dordogne zijn gemakkelijk te bereiken (auto is wel nodig). Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van ons verblijf en zouden graag op een dag terugkomen.

Elisabeth

September 2019

Airbnb Logo.jpg

Lo Gorro

Bruce et Claire sont des hôtes adorables! Le gîte is vrij goed en bien équipé. Nous y avons passé un agréable séjour! Nous beveelt vivement ce lieu aan :)

James

September 2019

Homeaway 2.PNG

Lo Gorro

Claire-Louise en Bruce en dochter Verity waren hoffelijke en vriendelijke gastheren. De woning is perfect voor wie een rustige plek zoekt ideaal gelegen in de Dordogne. Schoon. Veel mooie binnen- en buitenruimtes om in te ontspannen. Prachtig zwembad. Dakterras om wat zonnestralen te pakken of gewoon naar de sterren te kijken Zal zeker weer boeken. Vijf sterren helemaal voor ons.

Monique en Josh

Augustus 2019

Airbnb Logo.jpg

Lo Gorro

Ons gezin werd verliefd op het eigendom van Claire Louise en Bruce op het moment dat we aankwamen. Zo'n mooi stukje Frankrijk en hun huis is een klein paradijs. We zijn deze week naar een ander deel van Frankrijk verhuisd, het huis is prachtig, het zwembad geweldig maar we missen Sergeac allemaal een beetje. Bedankt voor een bijzondere tijd in ons leven.

Magali

Augustus 2019

Homeaway 2.PNG

Lou Mitan

Geen enkel moment op een goed moment in de gite qui est très conforme au descriptif. L endroit est merveilleux, le jardin très beau et la piscine appréciable pour se rafraichir. Les enfants on adoré tous les jeux mis à leur disposition (table de ping pong, babyfoot, balancoire, salle de jeux avec livres et BD ...) Un petit coin de paradis. Merci Claire Louise en Bruce voor hun naam, voor gentillesse en voor merken van aandacht. Nous avons passé une très belle semaine. Bonne continuation et au plaisir de vous reevoir une autre année.

Yves

Augustus 2019

Homeaway 2.PNG

Lou Mitan

Ideale uitrusting voor een verblijf met beschikbare kamers, voor alle bezienswaardigheden van Lascaux, Sarlat, voor de kastelen enz ... Claire Louise en Bruce onthullen meer beschikbare informatie, met alle aandacht voor andere bezienswaardigheden.

Anne

Augustus 2019

Airbnb Logo.jpg

Lou Mitan

Er zijn geen excellente gasten in een gîte de l'enclos, een magnifiek eigendom in het bord van de Vézère, een rustige rivier of een quelque mètres du gîte. La Région du Périgord est prachtig, beaucoup de sites pré-historiques à visiter, des merveilles géologiques tels que le gouffre de Proumeyssac à 30 minuten van de grotten van Lascaux à 15 minuten. Nabijgelegen gelegenheid (5 min) tot de mogelijkheid van bellen tot cheval en canoë. Claire Louise en Bruce hebben hun attenties in het hart van hun huis. Nous avons passé de merveilleuses vacances.

Zara

Juli 2019

Airbnb Logo.jpg

Lo Gorro

Een mooie gite in een heerlijk rustig dorp dichtbij naburig dorp met voorzieningen. Een heerlijke week doorgebracht met familie in Sergeac. De gite had alles wat je nodig had, en op een prachtige locatie. Ik zou het zeker aanbevelen en ik hoop ooit nog eens terug te keren.

Michelle en Philippe

Juli 2019

Homeaway 2.PNG

Lou Mitan

Alle voulions van de toekomst en van de agitatie voor het passeren van een rustgevende vacances op de nabijheid van de historische sites van een familie en een auto met chauffeur. Nous l'avons trouvé. Merci Claire-Louise en Bruce voor l'accueil

Laurent

Juni 2019

Homeaway 2.PNG

Lou Mitan

Comfortabele gite en erg agrarisch in een écrin de groen. Bien équipé. Parc magnifique. Op apprécie la piscine, le ping pong et al les jeux mis a disposition. Een goede accueil des propriétaires. Beaucoup ucop de sites à visiter aux alentours. Bref, vacances au top!